Directorul Spitalului Județean Timișoara a publicat fotografii cu stocurile de materiale de...

Directorul Spitalului Județean Timișoara a publicat fotografii cu stocurile de materiale de protecție pentru a pune punct unor zvonuri false FOTO

2
DISTRIBUIȚI

Raul Pătrașcu, directorul Spitalului Județean Timișoara, a luat decizia de a pune capăt unor informații false care circulă pe Internet într-un mod inedit. Astfel, managerul celei mai mari unități medicale din vestul țării a publicat, pe pagina sa de Facebook, mai multe fotografii cu stocurile de materiale de protecție pentru personalul medical și pentru pacienți.

„Având în vedere multitudinea de știri false apărute în ultima vreme pe tot felul de subiecte, toate generate în contextul epidemiei de COVID-19 și cu scopul vădit de a stârni panică, am decis să fac o serie de informări atât pentru cetățeni cât și pentru personalul medical din cadrul Spitalului Județean Timișoara. Dintre toate măsurile pe care le-am dispus în ultimele luni (și nu doar în ultimele săptămâni), cea mai important e cea referitoare la materialele de protecție pentru personalul medical și pentru pacienți. Așa cum se vede în poze, magazia spitalului e plină cu astfel de echipamente. Mai mult, pentru a fi absolut siguri că suntem pregătiți pentru orice scenariu epidemiologic, în urma consultării cu Ministerul Sănătății și cu celula de gestionare a epidemiei din cadrul Spitalului, demarăm achiziția de stocuri suplimentare suficiente pentru câteva luni la un nivel de activitate maximal”, a scris Raul Pătrașcu, pe rețeaua de socializare.

Directorul Spitalului Județean Timișoara a mai precizat că măsura de a aproviziona unitatea medicală cu materiale de protecție suficiente pentru câteva luni a fost luată „în scop preventiv, pentru că ne dorim ca medicii, asistentele și infirmierele care vă tratează zi de zi să se simtă în deplină siguranță știind că orice ar fi, vor avea tot ce le este necesar.


Așa cum am mai spus – cu calm, luciditate și muncă în echipă vom trece cu bine prin perioada următoare, fără nicio frică indusă artificial”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.