Doi timișeni care ar fi trebuit să fie în izolare, amendați după...

Doi timișeni care ar fi trebuit să fie în izolare, amendați după ce au plecat de acasă. Sancțiuni totale de 700.000 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a informat, astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă, că ieri, Poliția și Poliția Locală au verificat 2.107 persoane care trebuiau să stea în izolare sau carantină.


În total, oamenii legii au mers în control la 1.220 de locații, fiind identificate două persoane care nu respectau măsurile de izolare. Prin urmare, acestora li s-au aplicat amenzi în valoare de 6.000 de lei.

De asemenea, Prefectura Timiș arată că, în ultimele 24 de ore, polițiștii timișenii au aplicat 457 de amenzi în valoare de 640.340 lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulalației.

Tot ieri, jandarmii timișeni au verificat 29 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, toate acestea fiind găsite la locuințele lor. Pe de altă parte, jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 35 de amenzi în valoare de 2.800 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației. Totodată, și jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat, în ultimele 24 de ore, 47 de amenzi în valoare de 11.750 lei pentru nereguli în regimul stării de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.