Două noi cazuri de coronavirus, confirmate la Timișoara și Hunedoara. Se anunță...

Două noi cazuri de coronavirus, confirmate la Timișoara și Hunedoara. Se anunță suspendarea cursurilor pentru două săptămâni la Liceul de industrie alimentară

0
DISTRIBUIȚI

Două noi cazuri de persoane care sunt infectate cu noul coronavirus (COVID-19) au fost confirmate astăzi, numărul cazurilor ajungând astfel la 11. O adolescentă de 15 ani din Timișoara,  care studiază tot la Liceul de Industrie Alimentară, cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, dar într-o altă clasă, este confirmată ca infectată.


Aceasta s-a prezentat în cursul zilei de ieri la Spitalul de copii din Timișoara, prezentând simptome de febră și tuse și luându-se decizia internării și prelevării de probe la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara. În prezent, starea sa de sănătate este ameliorată, fără febră.
La acest moment cursurile liceului sunt suspendate până pe 11 martie a.c., urmând ca în cursul zilei de luni, 9 martie a.c., comitetul județean pentru situații de urgență să decidă suspendarea cursurilor până la 14 zile.

Al doilea caz este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în același avion în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din Hunedoara, confirmat în cursul zilei de ieri cu infecție cu noul coronavirus (COVID-19). Tânăra de 16 ani este asimptomatică și va fi internată la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.