Două noi decese din cauza complicațiilor provocate de coronavirus, confirmate în Hunedoara....

Două noi decese din cauza complicațiilor provocate de coronavirus, confirmate în Hunedoara. Bilanțul național a ajuns la 42

0
DISTRIBUIȚI

Doi bătrâni din județul Hunedoara sunt victimele cu numerele 41 și 42 puse de autorități pe seama epidemiei de coronavirus.

Este forba despre o femeie de 75 de ani din județul Hunedoara, care suferea de bromhopneumopatie cronică obstructivă și care a murit în data de 26 martie.


Probele prelevate cu două zile înainte de deces au ajuns la rând pentru a fi testate abia azi la centrul de testare de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, fiind confirmată infectarea cu coronavirus.

A doua victimă anunțată în cel mai recent comunicat al Grupului de Comunicare Strategică este un bărbat în vârstă de 82 de ani, tot din județul Hunedoara, care suferea de neoplasm digestiv stadiul III și hemoragie digestiva superioara. A murit pe 25 martie, iar probele prelevate în ziua decesului au fost testate tot azi, fiind confirmată infectarea cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19.

Ambii pacienți au murit la Spitalul Municipal Hunedoara. Niciuna din persoanele decedate nu a avut istoric de călătorie și nici contact cunoscut cu vreun caz confirmat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.