E oficial: Partida de fotbal ASU Politehnica – Turris Turnu Măgurele se...

E oficial: Partida de fotbal ASU Politehnica – Turris Turnu Măgurele se dispută fără spectatori. Număr limitat de fani la un alt joc din vestul ţării

0
DISTRIBUIȚI

Deşi oficialii alb-violeţilor sperau să primească avizul DSP pentru a avea sub o mie de spectatori la meciul de sâmbătă, aceştia nu au primit un răspuns. În schimb, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca publicul să nu aibă acces la evenimentele organizate în arenele sportive. Între timp clubul a anunţat că jocul din Liga a II-a dintre ASU Politehnica şi Turris Turnu Măgurele se va disputa sâmbătă, pe arena „Ştiinţa”, fără public, ca măsură preventivă împotriva răspândirii COVID-19.

Jucătorii pregătiţi de Octavian Benga vor trebui să se descurce fără aportul fanilor la dificilul cu cu teleormăneni. Deşi la începutul săptămânii se spera la primirea avizului DSP, întrucât conducătorii clubului considerau că jocul poate fi încadrat cu risc minim. Răspunsul nu a sosit, dar la nivelul judeţului Timiş autorităţile interzic toate evenimentele publice la care ar putea lua parte mai mult de o sută de persoane.

„Meciul din etapa 25, contra celor de la AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele, se joacă fără spectatori. Rugăm toți suporterii poliști să nu vină la stadionul Știința deoarece riscăm amendă ca și club și intrăm sub incidența legii pentru zădărnicirea combaterii bolilor”, s-a anunţat pe pagina de Facebook a clubului.

Partida ASU Poli – Turris va putea fi însă urmărită de susţinători pe internet, la fel ca restul jocurilor de acasă (şi nu numai) netelevizate, ea e transmisă pe canalul de YouTube al clubului – Politehnica Timişoara.

„Nu am primit răspuns, dar aşa s-a hotărât în Timiş.


Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca toate meciurile să fie fără public… Jocul se va desfăşura fără spectatori. Ora ar putea fi modificată, la cererea celor de la Turris, s-ar putea schimba şi să fie ora 11. Noi invităm suporterii să urmărească meciul pe internet, să ne susţină prin cumpărarea de bilete virtuale, căci organizarea jocului implică oricum nişte costuri…”, ne-a spus Sebastian „Mihalcea” Novovic, preşedintele Druckeria.

Nici cei de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii nu au primit încă răspuns pentru a organiza cu spectatori jocul de sâmbătă, de la aceeaşi oră – 15.00, în compania celor de la LPS Cetate Deva în Liga 3. La ora redactării acestei ştiri exista chiar riscul ca jocul să fie anulat şi reprogramat la o altă dată. O altă divizionară C din zonă, Dumbrăviţa, a anunţat deja că jocul de acasă, de vineri (ora 15), cu Crişul Chişineu Criş, se dispută fără accesul publicului.

Reşiţa primeşte o sută de fani

Autorităţile din Caraş-Severin au permis, în schimb, participarea unui total de 200 de persoane la partida CSM Reşiţa – Concordia Chiajna, programată sâmbătă, de la ora 11. Pe lângă cei implicaţi efectiv în meci şi în organizarea partidei şi pe care clubul reşiţean i-a contabilizat ca fiind pănă la 99 de persoane, rosso-neri vor permite ca în tribună să ia loc 100 de suporteri.

Biletele vor fi astfel puse în vânzare doar pentru galerie. „Biletul va putea fi achiziționat de la liderul galeriei Gușcă Marcel, în baza unui tabel nominal unde vor fi trecute toate datele personale pe semnatură, iar intrarea în stadion se va face pe baza cărții de identitate , doar pe poarta 1 (intrarea mașinilor) a stadionului , începând cu ora 9:30 .
De asemenea , vă aducem la cunoștiință că suporterii și-au asumat păstrarea distanței de minim 1 metru”, se arată în anunţul de pe pagina de Facebook a clubului.

UPDATE Ora de start a jocului ASU Poli – Turris e acum 12.00!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.