Este oficial: Aura Danielescu a fost schimbată de la șefia Inspectoratului Școlar...

Este oficial: Aura Danielescu a fost schimbată de la șefia Inspectoratului Școlar Timiș. Cine i-a luat locul

11
DISTRIBUIȚI

Este oficial.


Aura Danielescu nu mai conduce Inspectoratul Școlar Timiș. Decizia de schimbare a sa din funcție a venit în cursul zilei de astăzi la sediul instituției.

În locul lui Danielescu, ministerul Educației l-a numit în funcția de inspector școlar general al județului Timiș pe Marin Popescu, consilier județean PNL. Marin Popescu a mai condus IȘJ Timiș, în timpul guvernării PD-L.

De asemenea, și inspectorul școlar adjunct Mihaela Petrov a fost schimbat din funcție, în locul dânsei fiind numit Cosmin Hogea.

11 COMENTARII

  1. Corect ar fi sa i se multumeasca Aurei Danielescu pentru activitatea depusa, pentru ca a muncit pe rupte si sa i se ureze mult succes lui Marin Popescu, care este cunoscut ca un profesionist si un om de conditie.

  2. In sfarsit s-a incheiat dezastrul scolii din Timis, raportarile ceausiste demente si isteria de pe grupurile social media cu care isi asasina directorii, care la randul lor propagau dezastrul pe verticala, astfel incat „datorita” doamnei scolile au ajuns case de nebuni.

  3. De unde are dna fost Inspector General adresele de mail ale colegilor carora le-a trimis mass-mailuri, cerand adeziunea la noul sindicat?
    De la ISJ? De la directorii de scoli? In orice caz, este caz clasic de violare a legilor protectiei datelor!

    Partea cu moralitatea nu ne deranjeaza prea rau, faptul ca a trecut de o parte in alta a baricadei.
    Ar fi de plans daca nu ar fi de ras.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.