Oficial: Nicolae Robu este candidatul PNL la Primăria Timișoara

Oficial: Nicolae Robu este candidatul PNL la Primăria Timișoara

3
DISTRIBUIȚI

Este oficial. Nicolae Robu este candidatul PNL pentru Primăria Timișoara. Candidatura lui Nicolae Robu a fost validată, astăzi, în timpul ședinței Biroului Permanent Național al partidului.

„Am validat candidatura unor primari cu rezultate deosebite de municipii reședință de județ, cum ar fi candidatura domnului primar Nelu Popa de la Reșița, candidatura domnului Nicolae Robu la Timișoara”, a declarat Ludovic Orban, președintele PNL, la finalul ședinței.

Astfel, conducerea PNL a trecut peste criteriile de integritate ale partidului, potrivit cărora persoanele trimise în judecată nu pot candida.


Vă reamintim că Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2019, alături de alți inculpați, în dosarul privind casele naționalizate, edilul fiind acuzat de procurori de abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite în formă continuată.

De asemenea, Biroul Permanent Național al PNL a validat și candidatura lui Alin Nica, primarul comunei Dudeștii Noi, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș.

3 COMENTARII

  1. Numai așa poate scăpăm de PNL în Timișoara, avându-l pe Robu în frunte….. La PSD ne mai trebuie unul de nivelul lui Robu și împușcă doi iepuri. Poate avem norocul să uităm de PSD și PNL în oraș o vreme circa 50 ani.
    Cetățeni sunt și vor fi atenți cu genul de oameni de teapa lui Robu. Așa nu. Știu ei ce au de făcut.
    Dar să fim atenți la toți…., să nu uităm de PSD și de oameni ce ii înconjoară pe acești indivizi.
    Vom vota o Românie curată și nu normală că am înțeles cum stă treaba cu normalitatea…..

  2. Voi chiar ati crezut chestia aia cu „criteriile de integritate” de la pnl ? Pai, ca sa se aplice acele criterii ar trebui sa existe persoane „integre” in forurile decizionale si cum acolo nu exista asa ceva (incepand cu Orban care este tinut in „haturi” de sistem prin DNA) cum vreti ca decizia lor sa fie corecta? Interesul sistemului este sa aibe in functii de decizie persoane loiale sau santajabile altfel nu mai are parghii de control asupra vietii cetatenilor. Genul acesta de oameni sunt in toate partidele de ani de zile…asa functioneaza oameni buni Romania ! Un tip cu functie in serviciile de informatii spunea prin anii ’90 adresandu-se unor civili (cum ne numesc ei ) …” Noi suntem regizorii iar voi sunteti actorii…ce nu intelegeti aici?!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.