Femeie de 69 de ani din Timiș, cu suspiciune de coronavirus, transportată...

Femeie de 69 de ani din Timiș, cu suspiciune de coronavirus, transportată cu izoleta la spital

1
DISTRIBUIȚI

coronavirus

Mobilizare de forțe, astăzi, într-o localitate din județul Timiș, după ce o femeie în vârstă de 69 de ani, care a călătorit în regiunea Lombardia, Italia, afectată de coronavirus, a anunțat că se simte rău. Astfel, femeia urmează să fie transportată cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara și vor fi recoltate probe pentru a se stabili dacă are sau nu coronavirus.

”A fost solicitată izoleta pentru o pacientă, care se afla în izolare la domiciliu. Este vorba de o femeie în vârstă de 69 ani, care a fost în Italia, în regiunea Lombardia, și s-a întors în data de 25 februarie.


Se afla izolată la domiciliu, a venit cu avionul din Italia. Femeia a anunțat că are tuse și febră, iar la acest moment trebuie să ajungă izoleta la domiciliul respectiv pentru a o prelua”, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, Cornelia Cismaș-Malac, șeful Direcției de Sănătate Publică Timiș.

De asemenea, Voichița Lăzureanu, directorul Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara, a afirmat că în cazul celor doi soți care au trecut prin Lombardia, internați cu suspiciune de coronavirus, testele au ieșit negative.

În ceea ce privește femeia cu coronavirus din Timișoara, aceasta are o stare de sănătate bună, însă testele au ieșit în continuare pozitive. Următoarea testarea pentru coronavirus va fi efectuată peste trei zile.

1 COMENTARIU

  1. Spitalul Victor Babes din Timisoara?! Spital de trista amintire pentru mine …! Saloane indecente, medici care te repezesc, daca nu de-a dreptul iti urla in fata! Sunt si oameni marinimosi ( mai multi asistenti, personal auxiliar) dar acestia nu constituie majoraritatea…! Si, deci, unui asemenea spital ii revine misiunea sa se ocupe de suspectii de coronavirus?! Raman in Italia ca e mai bine!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.