Flagrant în trafic. Călăuze prinse în centrul Timișoarei VIDEO

Flagrant în trafic. Călăuze prinse în centrul Timișoarei VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

O operațiune a Poliției de Frontieră a dus la prinderea în flagrant două călăuze, un sirian și un irakian, în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, în timp ce transportau 10 migranți ilegali cu două mașini.

Investigațiile au pornit după ce polițiștii de frontieră au obținut informații legate de o pensiune din Timișoara unde erau cazate mai multe persoane, în urma anchetei stabilindu-se că acestea urmau să fie scoase ilegal din țară.

Grupul a fost monitorizat și oprit de oamenii legii, care au blocat mașinile în trafic marți noaptea, în sensul giratoriu de la Punctele Cardinale, în zona centrală a Timișoarei. Dosarul a fost instrumentat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, iar suspecții au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Cel mai probabil, grupul de migranți depistat la Timișoara urma să ajungă în județul Arad și să se alăture unui grup de 33 de migranți care au fost prinși, noaptea trecută, ascunși într-un TIR, la frontiera cu Ungaria.


Autocamionul oprit de oamenii legii la Nădlac II transporta tâmplărie PVC și era condus de un șofer turc, cu destinația Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.