Formația Bucovina a lansat noul single cu un concert „sold out” la...

Formația Bucovina a lansat noul single cu un concert „sold out” la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1625005311">

Binecunoscuta formație Bucovina a susținut un concert extraordinar la sfârșitul săptămânii trecute la Timișoara, ocazie cu care muzicienii și-au lansat noul single „Stahl kennt keinen Rost”. Ca și în recitalurile lor anterioare din orașul nostru, Bucovina a iscat un interes deosebit în rândul amatorilor de folk metal tradițional, spectacolul lor din Capcana fiind „sold out”.

Succesul celor de la Bucovina se datorează fără îndoială și faptului că formația este una dintre puținele trupe autohtone care exploatează și explorează cu succes folclorul românesc, precum și valorile dacice. Cel mai nou single al formației a fost înregistrat cu Robse (Equilibrium/Minas Morgul) ca vocalist invitat și se va regăsi pe albumul aniversar de 20 de ani pe care formația îl va lansa la sfârșitul acestui an. În deschiderea concertului Bucovina au cântat arădenii de la Terra Infernal.

Foto: D&D Foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.