A fost înregistrat al 12 deces din cauza complicațiilor provocate de coronavirus,...

A fost înregistrat al 12 deces din cauza complicațiilor provocate de coronavirus, în România

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 74 de ani, din Ialomița, internat la Bacău, a murit din cauza complicațiilor infecției cu noul coronavirus. Acesta este al 12-lea caz de deces pe teritoriul României.

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS) au anunțat, marți seara, că un bărbat de 74 de ani, din Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, este al 12-lea caz de deces din cauza coronavirusului.

Acesta era internat la secția ATI, unde a primit oxigen pe mască.

Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie și a fost internat în 22 martie în stare gravă.


Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică.

GCS revine asupra cazul al 11-lea de deces, comunicat inițial eronat. Victima cu numărul 11 a fost de fapt o femeie de 64 de ani, din județul Suceava, care a murit la Spitalul Județean Suceava. Aceasta a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat marți. Pacienta suferea de boli asociate HTA, cardiopatie ischemică, fibrilație atrială.

În România au fost confirmate, până acum, 794 de infecții cu coronavirus, conform secretarului de stat Raed Arafat. 79 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.