Frontiera României cu Serbia, închisă total de autoritățile din țara vecină pentru...

Frontiera României cu Serbia, închisă total de autoritățile din țara vecină pentru a opri răspândirea coronavirusului

0
DISTRIBUIȚI

În ultimele zile, mai multe puncte de trecere a frontierei dintre România și Serbia au fost închise, însă până astăzi se mai circula pe Porțile de Fier 1 și Moravița, celelalte puncte de trecere fiind închise unilateral de Serbia.


De acum înainte, însă, granița cu țara vecină este închisă total.

Autoritățile de frontieră din Republica Serbia au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara că, în scopul prevenirii extinderii bolilor contagioase în statul vecin, autoritățile competente vor interzice, respectiv limita temporar, intrarea și deplasarea pe teritoriul Serbiei a cetățenilor străini care vin din țări, respectiv zone cu transmitere intensivă a bolii COVID 19 sau focare de epidemie și anume: Provincia Hubei din China, Orașul Daegu și provinciile Gyeongsang de Nord din Coreea de Sud, Cantonul Ticino din Elveția, Italia, Iran și România.

Măsurile se aplică și șoferilor autovehiculelor de transport marfă. În cazul transportului internațional de marfă, tranzitul va fi limitat la maximum 12 ore. Pot intra în Serbia persoanele care au primit aprobare de la Ministerul Sănătății din țara vecină.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.