Furturile de haine, la modă în Timișoara. Mai mulți tineri, prinși de...

Furturile de haine, la modă în Timișoara. Mai mulți tineri, prinși de agenții de pază

0
DISTRIBUIȚI

Magazinele din Timișoara sunt „lovite” de hoți în fiecare săptămână. Mai mulți tineri sunt cercetați după ce au fost prinși de agenții de pază că au furat dintr-un magazin de haine. Într-un alt caz, un bărbat a fost reținut – tot în urma unui furt de articole vestimentare.

Unul dintre cele două cazuri de furt a avut loc în Calea Șagului, duminică, 1 martie, în jurul orei 19.00. Doi tineri – de 18 și 25 de ani – au fost depistați de agenții de pază ai unei societăți comerciale din Calea Șagului, în timp ce furau bunuri.

Au fost reținuți până la sosirea polițiștilor Secției 4 Timișoara, care au constatat că cei doi trecuseră de casa de marcat cu haine în valoare de aproape 3600 de lei.


Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat. Tânărul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Timiș.

În în aceeași zonă a Timișoarei a avut loc și al doilea caz de furt. Doi minori – de 16 și 17 ani – au fost prinși de agenții de pază ai unui magazin de pe strada Aristide Demetriade în timp ce furau haine. Valoarea totală a mărfii furate a fost de 850 de lei, însă ea a fost recuperată în totalitate.

Polițiștii Secției 4 Timișoara au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de furt. În ambele cazuri, oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.