Gest impresionant: handbaliştii Politehnicii îşi donează o parte din venituri celor aflaţi...

Gest impresionant: handbaliştii Politehnicii îşi donează o parte din venituri celor aflaţi „în prima linie” a luptei cu coronavirusul

0
DISTRIBUIȚI

Handbalul alb-violet s-a alăturat şi el eforturilor de combatere a pandemiei cu COVID-19 în Timişoara. Deşi încă există datorii către jucătorii lui SCM Politehnica, aceştia îşi donează o parte din veniturile lor din această perioadă grea către medicii care au mare nevoie de sprijin în lupta care ne vizează pe toţi.

SCM Poli, la fel ca alte secţii din clubul autorităţilor, au avut parte de neajunsuri financiare in ultimii ani, dar cu toate acestea sportivii nu au rămas impasibili la criza provocată de coronavirus.


„Componenții echipei de handbal se mobilizează și doresc să cedeze o parte din veniturile lor pe perioada situatiei de urgență. Recunoștința, admirația și suportul nostru financiar se îndreaptă către Asociația Dr. Victor Babeș, coordonată de Prof. Dr. Virgil Musta și către Asociația Non Profit A.T.I. Aurel Mogoșeanu, coordonată de Prof. Dr. Dorel Săndesc”, se arată in comunicatul clubului. 

Totodată, Fenici şi compania invită şi alte persoane să contribuie cu sume in contul deschis de familia handbalului timişorean. Donaţiile sunt direcţionate prin intermediul Asociației Sportive Clubul de Handbal Politehnica Timișoara și prin contul RO32PIRB3701742366001000, deschis la First Bank Sucursala Timișoara. „Dacă doriți să contribuiți și dumneavoastră, o puteți face, completând apoi la detaliile tranzacției ”Donație în Timișoara pentru pandemia Coronavirus”. Banii vor fi distribuiți în mod egal către cele două asociații
Stăm acasă, dar suntem alături de oamenii din linia întâi!”, se mai arată in mesajul celor de la SCM Poli. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.