Guvernul Orban 3 a fost învestit de Parlament

Guvernul Orban 3 a fost învestit de Parlament

0
DISTRIBUIȚI

Parlamentarii au votat învestirea Guvernului Orban. Au fost înregistrate 286 de voturi „pentru” și 23 de voturi „împotrivă”.

„Birourile Permanente ale celor două Camere ale Parlamentului, procedând la verificarea li numprarea voturilor exprimate de către deputați și senatori, prin vot secret, cu bile, asupra cererii domnului Ludovic Orban, candidatul desemnat pentru funcția de, prim ministru, au constatat următoarele: Numărul total al deputaților și senatorilor – 465, numărul deputaților și senatorilor prezenți – 310.


Numărul total de voturi exprimate – 309, din care votul pentru 286, voturi contra 23 și nicio abținere. Parlamentul acordă încredere Guvernului cu votul majorităților deputaților și senatorilor”, a anunțat secretarul Camerei Deputaților, Dragoș Zisopol.

Votul a început la ora 11.00 și s-a încheiat la ora 17.00. Grupurile parlamentare au intrat în plen, pe rând, pentru a nu aglomera sala.

Miniștri desemnați au fost audiați sâmbătă dimineață, în regim de urgență, prin telefon sau videoconferință, de o singură comisie reunită.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.