Încă 59 de cazuri de COVID-19 confirmate în România în ultimele 24...

Încă 59 de cazuri de COVID-19 confirmate în România în ultimele 24 de ore. Numărul total a ajuns la 367

0
DISTRIBUIȚI

Numărul total al românilor infectați cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, a crescut la 367, după ce în ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 59 de cazuri

„Până astăzi, 21 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 367 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 367 de persoane confirmate pozitiv, 52 au fost declarate vindecate și externate (36 la Timișoara, 11 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, transmisă ieri, 20 martie, ora 13.00, au fost înregistrate alte 59 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între un an și 74 de ani”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

La Terapie Intesivă sunt internați în acest moment 14 pacienți, din care trei în stare gravă.


Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 4.207 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 55.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 8.915 de teste, din care 40 în unități medicale private.

Conform DSP Timiș, 129 persoane sunt în acest moment în carantină instituționalizată în județ, pacienți pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19. Alte 1.556 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara se află internate 17 persoane (confirmate pozitiv cu COVID-19), din care 2 persoane din judeţul Timiş. Starea generală a pacienților confirmați și internați în spital este bună.

Până la acesta data, de la Spitalul de Boli Infecţioase si Pneumoftiziologie „Dr.Victor Babeş” Timişoara au fost externate 36 persoane, după două teste negative consecutive. Dintre acestea, 14 persoane (două persoane din judetul Timis) au fost externate in cursul zilei de ieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.