Incendiu într-un bloc, din cauza unei persoane care și-a aruncat țigara aprinsă...

Incendiu într-un bloc, din cauza unei persoane care și-a aruncat țigara aprinsă pe casa scării

0
DISTRIBUIȚI

Un întreg bloc a fost pus pe jar, iar mai multe bunuri au fost distruse din pricina unei persoane care și-a aprins o țigară în scara blocului.


Gestul său a cauzat un incendiu care a scos din apartamente, azi-dimineață, mai multe persoane. Au fost înregistrate pagube materiale.

Incidentul a avut loc în Moldova Nouă, în această dimineață, în jurul orei 6.10. Au intervenit două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Moldova Noua.

Incendiul se manifesta la casa scării de la parterul imobilului cu posibilitatea de extindere la apartamentele situate în imediata apropiere. Au fost evacuate 10 persoane de la parter și etajul 1 al blocului. Nu au fost înregistrate victime.

Incendiul a distrus câteva covoare depozitate pe casa scării, trei biciclete, un cărucior pentru persoane invalide, fiind afectate totodată și conducta de alimentare și instalația electrica a scării blocului. Cauza probabila a incendiului – fumatul în locuri nepermise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.