Maryliss revine în fața timișorenilor cu un concert unplugged

Maryliss revine în fața timișorenilor cu un concert unplugged

1
DISTRIBUIȚI
Maryliss susține un concert unplugged la Timișoara

Solista timișoreancă Maryliss revine în fața publicului printr-un concert unplugged în care publicul va avea parte de melodiile artistei, dar și diferite preluări, reorchestrate într-o manieră acustică.

Anul trecut, Maryliss a lansat cel de-al doilea single din carieră, melodia „În urma ta“ având parte de un videoclip realizat de Timișoara Film Society.


Pe numele ei adevărat Maria-Eliza Dumitrescu, Maryliss s-a născut pe 21 noiembrie 1989 în Drobeta-Turnu Severin și a participat la diverse evenimente și concursuri muzicale, culminând cu „Vocea României”, sezonul 6 (2O16), unde a ajuns până în faza semifinalelor, reușind performanța de a întoarce cele 4 scaune, alegând să meargă mai departe în concurs sub îndrumarea lui Smiley.

Artista a debutat acum patru ani cu piesa „Nu renunța”. „Inspirația îmi vine din suflet din adâncul inimii mele, din propriile experiențe și trăiri. Aștern cu drag tot ce simt pe note. Sunt o persoană introvertită, iar acesta este felul meu de a mă regăsi și de a mă descărca, prin muzică. Scriind, mă detașez de tot și mă refugiez în lumea mea, unde totul este posibi și este posibil totul, ține doar de noi, de atitudinea și de credința noastră“, spune Maryliss.

Concertul unplugged cu Maryliss va avea loc sâmbătă, 14 martie, la Joy Pub, de la ora 20.30, iar alături de ea se vor afla Silviu Dan Iliescu – chitară, Andrei Ghilea – bas și Adi Dolea – cajon.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.