Măsură de ultimă oră în Timiș. Directorilor le este recomandat să nu...

Măsură de ultimă oră în Timiș. Directorilor le este recomandat să nu mai permită accesul persoanelor străine în școli

0
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Timiș a decis să ia o măsură de ultimă de oră din cauza coronavirus.


Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș, ne-a declarat că, astăzi, va trimite un mesaj directorilor unităților de învățământ prin care le va recomanda să nu mai permită accesul în instituții persoanelor străine.

„Problema este că ne aflăm în plin proces de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare. O să le trimit directorilor unităților de învățământ un mesaj prin care le voi transmite ca cei care vin pentru înscrierea în clasa pregătitoare să fie duși într-o zonă care este mai puțin riscantă. De asemenea, voi face recomandarea de a nu mai fi permis accesul persoanelor străine în unitățile de învățământ”, a precizat Aura Danielescu.

Această măsură a fost luată deja de către conducerea Colegiului Național Bănățean. „Începând de astăzi, 09.03.2020, se interzice accesul persoanelor străine (părinți, bunici, aparținători) în instituție. Această măsură este necesară pentru a spori gradul de securitate al copiilor dumneavoastră”, scrie în anunțul semnat de directorul Sorin Ionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.