Informații false despre infectări cu coronavirus la unul dintre mall-urile din Timișoara

Informații false despre infectări cu coronavirus la unul dintre mall-urile din Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

shopping city timisoara

Reprezentanții Shopping City Timișoara au ținut să facă mai multe precizări, pe pagina de Facebook, după ce pe rețelele de socializare au început să circule zvonuri cum că un angajat din mall ar fi infectat cu coronavirus.

„În ultimele ore, au fost distribuite pe rețelele de socializare publice și private informații false privind existența unor cazuri care prezintă simptome asociate coronavirusului. Menționăm că autoritățile competente, Grupul de Comunicare Strategică și Poliția Română monitorizează și s-au sesizat cu privire la infracțiunea de «comunicare de informații false». De altfel, vom sesiza la rândul nostru autoritățile pentru a dispune toate măsurile legale în cazul persoanelor care distribuie astfel de informații false.


Nu există aceste cazuri la Shopping City Timișoara și îi rugăm pe clienții noștri să ignore mesajele de tip fake news care circulă pe rețelele de socializare și să ne contacteze oricând au nevoie de informații suplimentare pe acest subiect. Totodată, îi rugăm să se informeze exclusiv din surse oficiale și să nu distribuie informații care provin din alte surse. În ceea ce privește persoana pentru care a fost solicitată o ambulanță ieri, aceasta suferă de o simplă viroză respiratorie, pentru care a primit tratamentul adecvat și a fost externată la scurt timp”, a transmis Shopping City Timișoara.

De asemenea, reprezentanții mall-ului din Calea Șagului anunță că au luat mai multe măsuri de prevenire a răspândirii coronavirus. Astfel, a fost crescută frecvența zilnică a utilizării dezinfectanților. „Vizate sunt, cu precădere, spațiile puternic circulate precum: toaletele, balustradele scărilor rulante, zonele de relaxare, lifturile, precum și zona restaurantelor și cafenelelor. De asemenea, centrul comercial va fi aerisit în mod natural periodic. Simultan, am dispus instalarea mesajelor de prevenire și informare în rețeaua digitală pentru a crește gradul de conștientizare”, a mai transmis centrul comercial.

Totodată, Shopping City Timișoara a luat decizia de a amâna toate evenimentele de amploare programate până la finalul lunii martie.

1 COMENTARIU

  1. Vreti sa va fac ceva poze si clipuri cu măsurile luate de voi? Spuneti si pot face asta … pot arata tuturor cum vi se rupe vouă plwa de faptul ca cineva poate lua virusul … cat despre caz nu e unul sunt 2 la kfc plus un bucătar de la alt fast food din centru comercial … ce e ciudat este ca persoanele nu mai lucrează în centrul comercial dar stirea este falsă… Dacă ei sunt sănătoși atunci de ce nu mai lucra ? Tot ce va intereseaza este ca toti sa vindeți ce aveti si pentru asta aveti nevoie de clienti …
    Apropo la shopping city Timișoara pana începând de luni virusul o sa circule pana la 12 si dupa ora 20 ? Intreb sa inteleg si eu cum ati gândit solutia asta ? Este o soluție pentru a opri virusul sau pentru a ajuta la răspândirea lui … eu zic ca daca vrei sa faci ceva închizi centrul comercial nu scurtezi programul … acum la program de 12 ore este mai greu să dai de o altă persoană asa ca ce v-ati gandit scurtă programul si atunci o sa fie mai mare sanse ca intre anumite ore sa fie mai multă lume …
    Patetic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.