Medic de la Spitalul Județean Timișoara, confirmat cu coronavirus UPDATE Unde a...

Medic de la Spitalul Județean Timișoara, confirmat cu coronavirus UPDATE Unde a fost, de fapt, plecat medicul

1
DISTRIBUIȚI

UPU judetean

Un medic de la Spitalul Județean Timișoara a fost confirmat ca fiind infectat cu coronavirus , ieri, în urma testării. Acesta lucrează la secția de gastro-enterologie a spitalului și în urmă cu două săptămâni a fost la Spitalul Județean din Arad, care a devenit un adevărat focar pentru răspândirea coronavirusului, pentru a consulta.


După ce s-a întors a fost printre cadrele medicale care a fost trimise să stea acasă. La apariția primelor semne ale bolii s-a decis testarea acestuia, fiind confirmat ca pozitiv. A fost transferat la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara.

Acesta este cel de al doilea caz confirmat la Spitalul Județean Timișoara după cel al unei asistente de la UPU.

UPDATE Un apropiat al medicului confirmat cu COVID 19 a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”nu a fost la spitalul din Arad decât acum un an. A avut pacienți de la Arad și nu a refuzat pe nimeni. În urmă cu aproximativ trei săptămâni a fost la un congres în Brazilia, unde a fost invitat de un mare endoscopist. Când s-a întors în țară nu era chestiunea cu cele două săptămâni. Nu a ascuns unde a fost plecat, le-a spus celor de la spital. Se simte bine, vrea să se recupereze rapid și să se întoarcă în spital să lucreze”.

1 COMENTARIU

  1. Nu zice nimeni ca a fost in spitalul judeteam din Tm saptamana trecuta pe sectia de gastro? Investigati!!! Ar trebui testati toti colegii lui!!!! Si dezinfectata sectia!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.