Mijloacele de transport în comun din Timișoara, trafic restricționat din cauza epidemiei...

Mijloacele de transport în comun din Timișoara, trafic restricționat din cauza epidemiei de coronavirus

1
DISTRIBUIȚI

Anunț important făcut de primarul Timișoarei.


Nicolae Robu a anunțat, astăzi, pe Facebook, că mijloacele de transport public vor avea un program restricționat.

„Începând din data de 19.03.2020, mijloacele de transport public vor circula după cum urmează: în intervalele: 04.00 – 09.00 și 15.30 – 18.30 – cu program normal; în afara intervalelor 04.00 – 09.00 și 15.30 – 18.30 – o dată la jumătate de oră”, a informat primarul Timișoarei.

De asemenea, Nicolae Robu îi roagă pe timișoreni ca în această perioadă de pandemie, „să-și minimizeze ieșirile în oraș și implicit călătoriile cu mijloacele de transport public, renunțând la orice ieșire neimportantă, la orice ieșire care poate fi amânată”.

1 COMENTARIU

  1. Multe circulau o data la jumatate de ora, sau chiar mai rar, fara program restrictionat. Dar asa e intelept, sa circule cat mai rar si sa fie cat mai pline. Nu de alta, doar ca masura de preventie a raspandirii coronavirusului. Multumim multiubite conducator, nu avem destule cuvinte de apreciere pentru gandirea inaintata si vizionara, pentru infaptuirea celor mai inalte idealuri ale orasului si pentru lupta darza pe care o duceti impotriva dusmanilor care se opun maretelor infaptuiri, pentru efortul neabatut de transformare revolutionara a orasului, care, sub inteleapta dumneavoatra indrumare si urmand indicatiile pretioase, va face ca uratul sa devina frumos, iar kitschul, sublima arta, adevaratele idealuri ale concitadinilor dumneavoastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.