Mitropolia Banatului asigură mâncare caldă și produse alimentare pentru familiile izolate în...

Mitropolia Banatului asigură mâncare caldă și produse alimentare pentru familiile izolate în Timiș din cauza coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan, a luat decizia de a se implica cu scopul de a fi alături de cei din județul Timiș afectați de coronavirus.

Astfel, Arhiepiscopia Timișoarei informează că instituția, cu binecuvântarea mitropolitului Ioan Selejan, „a răspuns la toate apelurile venite din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş şi Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, asigurând hrană caldă şi produse alimentare pentru familiile aflate în izolare în diferite localităţi din judeţul nostru.


Cu toate că au fost întrerupte cursurile, având în vedere situaţia existentă, personalul administrativ de la cantina Liceului Teologic Sfântul Antim Ivireanul din Timişoara a preparat hrană caldă în aceste zile pentru persoanele afectate de această boală”.

De asemenea, mitropolitul Banatului s-a implicat și în procurarea produselor pentru dezinfectarea școlilor, dar și a mijloacelor de transport în comun din Timișoara.

„Având în vedere protocolul încheiat între Arhiepiscopia Timişoarei şi Direcţia de Sănătate Publică Timiş, facem cunoscut că, eparhia noastră este disponibilă să acorde sprijin pe mai departe pentru solicitările venite din partea autorităţilor locale, astfel încât limitarea răspândirii acestui virus să fie o prioritate atât pentru instituţii, cât şi pentru familii. În acest sens, Părintele Mitropolit recomandă tuturor protopopilor şi preoţilor din Arhiepiscopia Timişoarei să îi cerceteze pe credincioşii din parohiile lor care au nevoie de acest sprijin şi să îndemne pe cât se poate, ca fiecare dintre cei afectaţi sau aflaţi în carantină să fie responsabili de măsurile impuse de autorităţile de sănătate publică, pentru a se preveni pe cât este posibil răspândirea acestui virus”, a informat Arhiepiscopia Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.