Mitropolia Banatului a donat aparatură medicală necesară celor care sunt afectați de...

Mitropolia Banatului a donat aparatură medicală necesară celor care sunt afectați de coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Un nou gest demn de toată lauda făcut de Mitropolia Banatului. Vă reamintim că instituția asigură hrana caldă și produsele alimentare necesare pentru familiile aflate în izolare în diferite localități din județul Timiș.

Ieri, ÎPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului, a luat decizia de a da o mână de ajutor și Spitalului CFR din Timișoara. Astfel, la solicitarea unității medicale, mitropolitul Banatului a donat două concentratoare de oxigen, aparate necesare celor care sunt afectați de coronavirus, dar și pacienților cu probleme respiratorii.

Potrivit reprezentanților Arhiepiscopiei Timișoara, ”concentratoarele de oxigen ajută la separarea oxigenului de celelalte gaze cu ajutorul unor filtre specifice prin care doar oxigenul poate trece. În acest fel pacientul respiră oxigenul în mod normal, prin masca sau canula sa.


Restul persoanelor din încăpere vor continua să respire cantități normale de oxigen. Oxigenul poate ajuta la tratarea simptomelor pacientului prin: reducerea sentimentului de dispnee, îmbunătățirea cantității de exerciții fizice sau de activități pe care le poate realiza, îmbunătățirea capacității de a dormi, îmbunătățirea calității vieții, creșterea nivelului său de confort”.

”Conducerea Spitalului C.F.R. din Timișoara a mulțumit Părintelui Mitropolit Ioan pentru gestul creștinesc făcut în timpul acestei pandemii, apreciind implicarea Mitropoliei Banatului în ajutorarea celor aflați pe patul de spital, în suferințe și nevoi”, a informat Arhiepiscopia Timișoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.