Modelul declarației cu care cetățenii pot ieşi din casă în perioada de...

Modelul declarației cu care cetățenii pot ieşi din casă în perioada de restricții de circulație și adeverința permanentă emisă de angajator

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a prezentat modelul declarației pe proprie răspundere aprobată de autorităţi care trebuie completată de cetățenii care ies din casă în intervalul 22:00 – 6:00 și adeverința permanentă emisă de către angajator.

Declaraţia pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor din modelul declaraţiei aprobate de autorităţi.

Orice român care iese din casă în intervalul orar 22:00 – 6:00 trebuie să aibă la el cartea de identitate şi declaraţia pe proprie răspundere completată.

Ambele documente trebuie prezentate poliţiştilor, poliţiştilor locali sau jandarmilor atunci când legitimează o persoană.

„Reprezentanţii Poliţiei Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliţiei Locale pot efectua fotografirea documentelor (declaraţie pe proprie răspundere şi act de identitate) la momentul legitimării persoanei”, anunţă autorităţile.

Potrivit Ordonanţei Militare nr.


2 din 21 martie, obligaţia completării declaraţiei pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie (luni).

Descarcă de aici declaratie proprie iesire oficial.

Descarcă de aici ADEVERINTA PERMANENTA care se completează de către angajator

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.