Muzicienii timișoreni îndeamnă la sprijinirea doctorilor care luptă cu pandemia, de la...

Muzicienii timișoreni îndeamnă la sprijinirea doctorilor care luptă cu pandemia, de la Spitalul „Victor Babeș”

0
DISTRIBUIȚI

Societatea civilă din Timișoara se mobilizează într-un mod exemplar pentru sprijinirea doctorilor care luptă cu pandemia de coronavirus din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, tot mai mulți contribuind această acțiune. O serie de muzicieni timișoreni au îndemnat prin intermediul unor mesaje pe conturile de socializare personale să se facă donații în acest scop.

Gestul artiștilor nu este unul nou, căci cu trei ani în urmă muzicienii timișoreni au inițiat o acțiune de sprijinirea a spitalului Victor Babeș, cu ocazia unui concert umanitar. Evenimentul „Concert pentru Timişoara“ a reprezentat un adevărat maraton muzical, având în vedere că pe scena amplasată în Piaţa Libertăţii au urcat nume „grele“ şi „fresh“ ale rock-ului local şi naţional. Organizatoric, evenimentul iniţiat de către liderul formaţiei Pro Musica, Ilie Stepan a curs „şnur“, absolut toate trupele mulându-se la fix pe desfăşurătorul acţiunii.

The Skywalkers, All Friends Band, Trupa Vest, Sonatic, Within the Nova, Rock Abil, Melting Dice, JazzyBIT, Implant Pentru Refuz, Survolaj, Bega Blues Band, Cargo, Pro Musica şi Phoenix au oferit tot ce au avut mai bun. Sound-ul şi luminile de la faţa locului s-au ridicat la nivelul „profi“, iar prezentatorii Mimo Obradov şi Florin Mihoc au contribuit şi ei la bunul mers al lucrurilor. În urma acestui concert s-au strâns 180.000 de lei, care au ajutat la reparațiile acoperișului Clinicii de Cardiologie şi Clinicii de Boli Infecţioase „Victor Babeş”.

„Trăim vremuri în care solidaritatea noastră contează foarte mult.


Noi am mai făcut un concert pentru spitalul Victor Babeș și dacă ar fi alte condiții, am face din nou un asemenea eveniment. Dar în condițiile actuale, nu se poate. Încurajez pe toată lumea să îi sprijine pe medicii aflați in linia întâi in lupta cu coronavirusul. Au mare nevoie“, ne-a declarat Ilie Stepan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.