Nicolae Robu, după ce Cîțu și-a depus mandatul de premier: „Eu nu...

Nicolae Robu, după ce Cîțu și-a depus mandatul de premier: „Eu nu sunt angrenat în politica națională prea mult”

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a reacționat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PNL Timiș, după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier ieri, chiar în ziua în care Parlamentul trebuia să învestească Guvernul.

Astfel, întrebat ce părere are despre decizia lui Cîțu, liderul PNL Timiș a precizat că „nu pot să comentez eu. Sunt convins că în momentul în care a luat decizia, a avut toate argumentele să o facă, a stat de vorbă cu președintele partidului, cu domnul prim-ministru Ludovic Orban și cu alți colegi, eu am încredere în ei și am convingerea că s-a luat decizia cea mai bună”.

De asemenea, întrebat cum crede că ne va afecta faptul că Florin Cîțu și-a depus mandatul, Nicolae Robu a afirmat că „depinde ce se va întâmpla în continuare.


Președintele Iohannis a spus că noi ne dorim să intrăm în normalitate, adică să putem funcționa cu un guvern care să aibă suport în Parlament, pentru că, altminteri, așa e bine să facem demagogie, să spunem că ne interesează soarta țării, dar dacă nu există o majoritate care să susțină executivul, soarta țării nu poate fi prea fericită. În orice caz, nu poate fi din punct de vedere al prestației guvernamentale. Oricât de buni ar fi miniștrii, prim-ministrul, dacă nu este suport în Parlament, guvernul nu poate să-și îndeplinească misiunea. Deci, o să vedem ce se întâmplă”.

În final, Nicolae Robu s-a scuzat pentru faptul că nu a oferit mai multe detalii, precizând că „eu nu sunt angrenat în politica națională prea mult, sunt preocupat de soarta orașului nostru. Sigur că mă preocupă soarta țării, dar nu doresc să vorbesc prea mult despre ce se întâmplă la nivel național, pentru că efectiv nu am informații direct de la surse, din miezul problemei. Credeți-mă sincer, îmi văd de treabă aici, ca primar, și am încredere în cei care au responsabilități naționale că vor face ceea ce e mai bine pentru țară”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.