Nicu Birău, Pro România: „De câteva zile, asistăm la un asalt al...

Nicu Birău, Pro România: „De câteva zile, asistăm la un asalt al PNL Timiș asupra primarilor PSD”

0
DISTRIBUIȚI

nicu birau

Reprezentanții Pro România Timiș susțin că PNL a reușit, doar în ultimele zile, să convingă șapte primari PSD din județ să se transfere în partid. Astfel, Nicu Birău, primarul din Variaș și coordonator al organizației județene, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că PNL demonstrează, în acest mod, că ar da dovadă de ”o ipocrizie dusă la rang de artă”.

„Încep prin a mulțumi PNL-ului pentru faptul că a reușit să demonteze un mit, acela în care ne acuzau că suntem PSD 2, că suntem aliați în spatele PSD-ului, că se transferă întregul partid către Pro România.


Au reușit să arate că nu noi facem asta. De câteva zile, asistăm la un asalt al organizației PNL Timiș asupra primarilor PSD. Au reușit să transfere aproape șapte primari, mai sunt în negocieri cu încă șapte. Sunt acei primari PSD care erau huliți acum câteva luni, acei primari care erau alături de PSD-ul lui Dragnea, Dăncilă și alte acțiuni legate de acești oameni. Cred că e o dovadă de ipocrizie dusă la rang de artă deja”, a afirmat Nicu Birău.

Vă reamintim că Nicolae Robu, liderul PNL Timiș, a anunțat că organizația județeană nu exclude varianta de a primi primari PSD, însă doar în urma unor analize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.