O companie a ajutat, gratuit, Spitalul Județean din Timișoara să elibereze spațiu...

O companie a ajutat, gratuit, Spitalul Județean din Timișoara să elibereze spațiu pentru pacienți

0
DISTRIBUIȚI

spitalul judetean

Divizia de arhivare, logistică și depozitare pentru managementul documentelor a unei companii din vestul țării a eliberat spațiul ocupat de peste 1.500.000 de file/documente de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara.


Documentele au fost manipulate, transportate și depozitate în regim de urgență în depozitul de arhivă de maximă siguranță al companiei.

Compania pune la dispoziția spitalelor din vestul țării infrastructura și resursele necesare pentru a manipula, transporta și depozita documentele acestora gratuit.

„Trăim o perioadă dificilă în care cooperarea dintre mediul privat și cel public poate salva vieți. Compania ACONNECT, divizia de Arhivă&Logistică&Depozitare pune întreaga infrastructură și resursele necesare la dispoziția spitalelor din vestul țării pentru a elibera spațiile de arhivă gratuit. Până în acest moment am eliberat aproximativ 1.000 de metri liniari (peste 1.500.000 de file/documente), în doar 48 de ore, de la o secție din cadrul Spitalului Județean Timiș. Toate serviciile de personal, transport,manipulare și depozitare au fost gratuite. Orice spital din vestul țării beneficiază gratuit de toate serviciile ACONNECT pentru următoarele șase luni. #CuToțiiÎnLiniaÎntâi“, a transmis Gabriel Baba, reprezentat al firmei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.