O „divă” a fugit din autoizolare de la București, a trecut prin...

O „divă” a fugit din autoizolare de la București, a trecut prin Timișoara și a fost depistată de polițiști în Moldova Nouă

0
DISTRIBUIȚI

Nesimțire cât cuprinde pentru o femeie în vârstă de 28 de ani, aflată în autoizolare, la București. Tânăra, nepăsătoare și inconștientă, a sfidat ordonanța militară și a pus în pericol viața a zeci, poate chiar sute de persoane, părăsind locuința.

Potrivit expressdebanat.ro, este vorba de o tânără care s-a făcut „remarcată” prin aparțiile sale la show-ul de televiziune „Insula Iubirii”. Feliciei Ramona Banaduc nu i-a păsat că ar putea să infecteze cu COVID-19 alte persoane și a fugit din autoizolarea din București, fiind găsită în blocul din Moldova Nouă.
Polițiștii i-au bătut la ușă, după informațiile pe care le-au primit.


Tânăra a fugit cu trenul de la București, a ajuns la Timișoara, de unde a luat un taxi până la Moldova Nouă.

„Astăzi, 28 martie, Poliția Orașului Moldova Nouă a fost informată cu privire la faptul că o femeie de 28 de ani, față de care la data de 25 martie a fost dispusă măsura autoizolării la o adresă din municipiul București, ar fi părăsit fără drept imobilul în care se afla izolată și s-ar fi deplasat pe raza Orașului Moldova Nouă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că tânăra s-ar fi deplasat la data de 27 martie, cu trenul pe ruta București-Timișoara, iar din Timișoara ar fi venit cu un taximetru până în orașul Moldova Nouă. În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă și continuă cercetările. Față de femeia de 28 de ani care nu a respectat măsura autoizolării, a fost dispusă măsura administrativă a carantinării instituționalizate pentru o nouă perioadă de 14 zile”, informează Daniel Botgros de la DSP Caraș-Severin, conform sursei citate anterior.

În blocul din Moldova Nouă în care a fost depistată se va face dezinfectare. Oamenii sunt revoltați din cauza inconștienței tinerei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.