O familie care se întorcea din Italia a mințit la vamă că...

O familie care se întorcea din Italia a mințit la vamă că vine din Germania. Cum și-au dat seama oamenii legii de minciună

0
DISTRIBUIȚI

Unii români continuă să dea dovadă de inconștiență, în plină epidemie din cauza coronavirus.


Printre aceștia se numără și o familie din județul Ialomița care a trecut cu mașina, ieri, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II.

Mașina, în care se aflau doi adulți și un copil, a fost oprită de către un echipaj mixt format din polițiști și jandarmi. Aceștia le-au declarat oamenilor legii că vin din Germania, însă, în urma verificărilor efectuate în autoturism, au fost descoperite produse cu etichete de origine italiană, precum și bonuri fiscale de dată recentă, tot din Italia.

În aceste condiții, cei din mașină au fost nevoiți să recunoască că vin din Italia, din regiunea Bologna, și că nu au declarat adevărul la completarea chestionarului aplicat de medicii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Timiș, imediat după trecerea frontierei de stat.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru fals în declarații. Cele trei persoane au fost conduse de echipaje ale poliției și jandarmeriei spre un centru de carantină din județul Ialomița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.