O nouă operațiune ghilotina în centrul Timișoarei. Primarul Robu: „Interiorul inelului 1...

O nouă operațiune ghilotina în centrul Timișoarei. Primarul Robu: „Interiorul inelului 1 de trafic va fi în curând liber de cabluri aeriene”

0
DISTRIBUIȚI

cabluri taiate

O nouă operațiune ghilotina a avut loc în centrul Timișoarei. Astfel, în weekend, s-a intervenit pentru tăierea cablurilor aeriene de pe bulevardele C. D. Loga și Mihai Eminescu, care urmează a fi duse în subteran.

Nicolae Robu a ținut să se laude cu această nouă intervenție pe pagina sa de Facebook.

„Fapte, nu vorbe! Fapte și iarăși fapte! Pentru că fapte așteaptă și apreciază timișorenii! Dați Like dacă susțineți campania zero cabluri aeriene! Postați nu susținem, ne plac cablurile în caz contrar! Am promis scăparea orașului de cabluri aeriene! În mare măsură, ele au dispărut, mai ales în zona centrală! Pentru a da proprietarilor noi șanse de a și le lua și duce singuri în subteran -inclusiv de a-și crea propriile tubulaturi subterane-, dar mai ales pentru a nu crea neplăceri cetățenilor abonați la diverse servicii prin cablu, am acceptat inclusiv să prelungim mult perioada cu trotuarele din zona centrală nerefăcute în urma intervențiilor de creare a tubulaturii de cablu. Ei bine, de-acum, gata! Nu mai există înțelegere! Se va trece la tăiere fără menajamente”, a scris primarul Timișoarei, pe rețeaua de socializare.

Nicolae Robu a mai precizat că „interiorul inelului 1 de trafic va fi în curând liber de cabluri aeriene”.

FAPTE, NU VORBE! FAPTE ȘI IARĂȘI FAPTE! PENTRU CĂ FAPTE AȘTEAPTĂ ȘI APRECIAZĂ TIMIȘORENII!Dați Like dacă susțineți campania ZERO CABLURI AERIENE!Postați NU SUSȚINEM, NE PLAC CABLURILE în caz contrar! :))Am promis scăparea orașului de cabluri aeriene!În mare măsură, ele au dispărut, mai ales în zona centrală!Pt a da proprietarilor noi șanse de a și le lua și duce singuri în subteran -inclusiv de a-și crea propriile tubulaturi subterane-, dar mai ales pentru a nu crea neplăceri cetățenilor abonați la diverse servicii prin cablu, am acceptat inclusiv să prelungim mult perioada cu trotuarele din zona centrală nerefăcute în urma intervențiilor de creare a tubulaturii de cablu.


Ei bine, de-acum, GATA!NU MAI EXISTĂ ÎNȚELEGERE!Se va trece la tăiere fără menajamente! Interiorul inelului 1 de trafic va fi în curând LIBER DE CABLURI AERIENE! https://www.opiniatimisoarei.ro/operatiunea-ghilotina-un-nou-episod-la-timisoara-s-au-retezat-cablurile-spanzurate-pe-stalpii-de-pe-doua-strazi-importante-din-centrul-orasului-foto-si-video/08/03/2020Dați Like dacă susțineți campania ZERO CABLURI AERIENE!Postați NU SUSȚINEM, NE PLAC CABLURILE în caz contrar! :))P.S. Din păcate, sondajul cu două alternative de răspuns a fost scos de Facebook (sper că doar temporar!)

Publicată de Nicolae Robu pe Luni, 9 martie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.