Punctele de trecere a frontierei din Timiș, dotate cu termoscanere. Cum pot...

Punctele de trecere a frontierei din Timiș, dotate cu termoscanere. Cum pot fi folosite pentru depistarea simptomelor noului coronavirus FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-581649846">

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a anunțat, pe Facebook, că astăzi au ajuns opt termoscanere cumpărate de instituție, care vor fi utilizate cu scopul de a depista unul din simptomele noului coronavirus.

„Pentru că situația devine «fierbinte» în punctele de trecere a frontierei din Timiș, intră în funcțiune termoscanerele cumpărate de Consiliul Județean Timiș! Sunt 11 în total, iar 8 au fost deja livrate de firma căreia i-a fost atribuit contractul. Echipamentele sunt foarte performante. Au infraroșu și capacitatea de a transmite imagini termice detaliate, astfel că persoanele care prezintă creșteri ale temperaturii corporale pot fi ușor identificate”, a detaliat Călin Dobra.

Potrivit șefului CJ Timiș, aparatele vor ajunge de urgență în zonele de graniță terestre, dar și la Aeroportul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.