Cumpărături în vremea coronavirusului. Rafturi golite în unele supermarketuri din Timișoara FOTO...

Cumpărături în vremea coronavirusului. Rafturi golite în unele supermarketuri din Timișoara FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1243715607">

Rafturile unor mari magazine din Timișoara s-au golit, astăzi. Numeroși locuitori au luat cu asalt supermarketurile, împinși de veștile, unele neadevărate, despre răspândirea coronavirusului și despre reacția autorităților.

Astfel, rafturile pe care se aflau produse precum făină, ulei, zahăr, conserve, hârtie igienică, carne, legume, fructe sau săpun au fost aproape golite, în această seară, în mai multe magazine din Timișoara, de către persoanele panicate.

„A fost nebunie întreaga zi. Oamenii au plecat cu cărucioarele pline cu tot felul de produse, în special ulei, făină, zahăr sau paste”, ne-a spus vânzatoarea unui supermarket din zona Șagului unde, pe parcursul întregii zile, s-au format cozi uriașe la casele de marcat.

Până în această seară, 44 de cazuri de coronavirus au fost confirmate în România. În acest moment, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara sunt internate cinci persoane pozitive, trei din Hunedoara, unul din Caraș-Severin și unul din Arad, urmând să fie aduși încă cinci bărbați depistați pozitiv pentru coronavirusul SARS-CoV-2 după ce au trecut prin vama Nădlac II.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.