Pastor penticostal, amendat după ce a oficiat o slujbă la care au...

Pastor penticostal, amendat după ce a oficiat o slujbă la care au participat zeci de persoane, în Timiș. Ce sumă simbolică are de plătit

0
DISTRIBUIȚI
Foto: brasovromania.net

Un pastor penticostal din județul Timiș a fost amendat de polițiști după ce nu a ținut cont de noile măsuri aplicate de autorități și a desfășurat o slujbă la care au participat zeci de persoane.


Vă reamintim că, potrivit ordonanței militare emisă, aseară, slujbele de pot oficia în lăcașurile de cult fără accesul publicului, putând fi transmise online sau în mass-media.

Incidentul a avut loc, astăzi, în localitatea Bethausen, polițiștii de la Secția 10 Poliție Rurală Făget fiind sesizați cu privire la faptul că în lăcașul de cult are loc o slujbă religioasă la care asistă aproximativ 40 de persoane.

Oamenii legii au constat, în urma verificărilor efectuate, că organizatorul slujbei este un bărbat în vârstă de 39 de ani. De asemenea, polițiștii le-au solicitat celor prezenți la slujbă să părăsească de îndată incinta bisericii, iar pastorul a fost amendat cu 300 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.