Patronii barurilor din Timișoara încep să închidă de teama COVID 19. „E...

Patronii barurilor din Timișoara încep să închidă de teama COVID 19. „E un semn de responsabilitate socială. Omul vine dacă are unde să se adune” FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-322566614">

Patronii barurilor din centrul Timișoarei, dar și din cartiere au început să închidă locațiile încă dinainte ca autoritățile să ia o decizie în acest sens. În Piața Unirii, două dintre cele mai mari localuri – Emotion și Alice Kyteler – nu mai funcționează de astăzi pentru o perioadă nedeterminată.

„Închidem pentru o perioadă de timp ca măsură de siguranță pentru angajați, pentru clienții noștri. Preferăm să prevenim decât să încercăm să-i tratăm după aceea, mai ales că nu știm exact de ce să ne tratăm. Sper să ne vedem sănătoși în câteva zile. Ne asumăm și pierderile. O să ținem și personalul angajat. O să-i ținem acasă, conform legislației în vigoare, cu 75% din salariu și sperăm că depășim perioada cât mai repede fără pagube materiale sau de sănătate”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Florin Roua, patronul barului Alice Kyteler.

Adrian Brisc, unul dintre asociații de la Emotion, a explicat decizia de a închide una dintre cele mai căutate locații din centrul Timișoarei: „E un semn de responsabilitate socială. Omul vine dacă are unde să se adune. Cred că în aceste momente este important să luăm deciziile corecte pentru noi toți”.

De asemenea, cocktail bar-ul Cabinet 3, și-a închis porțile încă de la sfârșitul săptămânii trecute pentru a evita răspândirea coronavirusului.

Că situația este tot mai grea pentru cei din industria ospitalității, o confirmă și declarația președintelui HORETIM, Corina Macri care a declarat pentru PRESSALERT.ro că „50 % dintre companiile din industria ospitalității, membri HORETIM, au închis activitatea.
Cei care funcționează încă, merg pe avarie, având mai mult livrări la domiciliu”.

Și în cartiere o parte din localuri sunt închise cel puțin până la sfârșitul lunii, în timp ce micile magazine au impus restricții în funcție de spațiu, ajungându-se ca în unele incinte să intre doar câte un client, pe rând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.