Percheziții la casa unui lider liberal din vestul țării. Doi tineri, sechestrați...

Percheziții la casa unui lider liberal din vestul țării. Doi tineri, sechestrați din cauza unei datorii

1
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au fost ridicate de oamenii legii și duse la audieri în urma percheziției care a avut loc în această dimineață în localitatea arădeană Lipova. Cele patru persoane au fost conduse la sediul IPJ Arad, unde sunt audiate în legătură cu sechestrarea a doi tineri care a avut loc în comuna Ghioroc, la finalul anului trecut, a transmis aradon.ro.

Conform sursei citate, una dintre victime ar fi avut o datorie de 10.000 de euro către Eugen Maleș, tatăl președintelui TNL Lipova, Rafael Maleș.


Pentru că banii nu ar fi fost restituiți la timp, acesta s-ar fi răzbunat. Victimele, bărbatul care luase banii împrumut, împreună cu un prieten, au ajuns la Ghioroc unde, susțin ei, ar fi fost atrași într-o capcană. Ce doi ar fi fost bătuți cu chei, țevi, iar unul dintre ei ar fi fost legat cu cătușe la mâini pentru a nu putea riposta și sechestrați într-o casă din Ghioroc, totul pentru că nu au dat înapoi la timp banii pe care i-ar fi luat împrumut. După trei ore, victimele au fost lăsate să plece. Acestea au depus plângere la Lipova, însă de aici, dosarul a fost trimis la Timișoara.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. Așa este la PNL, legea interlopilor, mafia patronează vedem PNL ul, deși alții nu recunosc. Acestea fapte demonstrează că oamenii uni dacă nu toți încă dovediți au apucături mafiote. Bani, camata, case, vile, cartiere etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.