Personalul secției de Terapie Intesivă dintr-un spital din vestul țării și-a dat...

Personalul secției de Terapie Intesivă dintr-un spital din vestul țării și-a dat demisia. Angajații de la ATI acuză lipsa echipamentelor de protecție

1
DISTRIBUIȚI

Mai multe cadre medicale din secția de Terapie intensivă a Spitalului din Orăștie au demisionat luni. Acestea susțin că nu au echipamente de protecție și că sunt expuse îmbolnăvirii cu noul coronavirus.

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Hunedoara, Lucian Morogan, a declarat, pentru Mediafax, că și-au dat demisia un medic cu specializare ATI, cinci asistente și cinci infirmiere.

Aceștia ar fi invocat și lipsa echipamentelor de protecție împotriva noului coronavirus.

„Instituția Prefectului a aflat de acele demisii.


Se încearcă să se ia legătura cu primarul, în subordinea căruia este spitalul și se încearcă deblocarea situației, demisiile fiind un act unilateral, asta se întâmplă. O să vedem cum se poate rezolva pentru a înlocui acei medici sau asistente. Da, au invocat și că nu au echipamente de protecție. Nu știm exact care este situația, fiind un spital în subordinea primăriei, toate achizițiile care ar fi trebuit să fi fost făcute, probabil ele au întârziat, sau întârzie, nu putem noi să spunem, este managementul lor personal. Este vorba de un medic specializare ATI, cinci asistente și cinci infirmiere”, a spus Lucian Morogan.

Conducerea Spitalului Municipal Orăștie nu a putut fi contactată până la ora transmiterii acestei știri.

Sursa foto: hunedoaralibera.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.