Peste 100.000 de euro alocați de Primăria Timișoara pentru a realiza o...

Peste 100.000 de euro alocați de Primăria Timișoara pentru a realiza o fântână cu jocuri de apă și lumini în zona Dacia

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Încep lucrările cu scopul reabilitării fântânii ornamentale din zona Dacia. Nicolae Robu a anunțat că o firmă din Râmnicu Vâlcea va moderniza fântâna, șantierul urmând să fie deschis în perioada imediat următoare.

”De câțiva ani am tot vorbit despre asta și a fost o voință puternică de a reabilita fântâna ornamentală din Parcul Dacia.


Acum suntem în sfârșit în faza de a preda amplasamentul. Eu mă bucur că cetățenii din zonă au avut încredere și au înțeles că nu depinde de noi, au înțeles că ce le-am promis se va materializa, dar merge foarte greu, din motive care nu depind în niciun caz de noi. Totul este pregătit acum și în această săptămână vom preda amplasamentul, va începe organizarea de șantier și apoi vor începe lucrările efective. Să sperăm că vremea va fi mai prielnică de acum încolo și că se va putea lucra ore multe pe zi, încât într-un timp cât mai scurt această fântână să fie dată în funcțiune”, a afirmat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a precizat că fântâna din zona Dacia va avea și un sistem de jeturi de apă și de lumini. Valoarea contractului este de 527.378 lei, fără TVA, banii fiind alocați din bugetul local al municipalității, iar lucrările ar trebui finalizate în cel mult un an. Fântâna are o suprafață de 362 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.