Plângere penală pentru șantierul trotuarelor din zona Palatului Dicasterial, unde lucrările continuă...

Plângere penală pentru șantierul trotuarelor din zona Palatului Dicasterial, unde lucrările continuă FOTO

3
DISTRIBUIȚI
<


p>

Primăria Timișoara continuă lucrările de pavare a trotuarelor din zona străzii Martin Luther și a bulevardului Revoluției din 1989, deși Direcția Județeană de Cultură a cerut acum două săptămâni sistarea acestora.

„Am văzut și noi ce se întâmplă, în ciuda faptului că am dispus oprirea tuturor lucrărilor până se obțin avizele de la Direcția pentru Cultură. Cei de la Primărie au decis să continue. Am făcut plângere penală, deoarece aceste lucrări se fac fără autorizație. Autorizația de construire nu putea să fie eliberată în lipsa avizului pe care instituția noastră îl eliberează”, a spus Sorin Predescu, directorul Direcției de Cultură Timiș.

Astăzi, trotuarul aflat în imediata vecinătate a Palatului Dicasterial era abandonat, însă muncitorii au trecut peste drum, spre hotelul Continental, unde pavarea continuă în aceeași notă care a stârnit reacții negative inițial.

3 COMENTARII

  1. Am vazut niste modele dragute in holurile de la aeroportul Otopeni, sau poate mai gasiti niste bucatarii cu placi asemanatoare de acum un secol. Dar nu v-ati gandit si la alte culori? Ce mult ar inveseli orasul niste placi roz, orange, ciclam, daca se poate, tot curcubeul, ce mai, ce minunatie de jocuri de culori s-ar putea face! Si s-ar asorta cu fantanile cantatoare si cu jocuri de lumini! V-ati gandit, ce feerie?

  2. Cu cât scăpăm mai repede de acest ipochimen de la Primărie, cu atât mai bine. Robule, orașul nu poate fi amenajat conform gusturilor tale dubioase, favorabile Kitschului de ultimă speță. Nu-i groapa ta de nisip, să faci ce vrei tu. Însă atitudinea asta a Robului arată că nu dă nici doi bani pe oraș, pe timișoreni, pe nimic altceva contrar opiniei sale. Sper să vă amintiți de asta la alegerile locale, când va avea loc dezRobirea Timișorii. Dacă Eugeniu de Savoya ne-a scăpat de turci, noi trebuie să scăpăm de Robu la vot. Clar ca bună ziua!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.