Polițiștii au ieșit pe străzi pentru a verifica respectarea restricției de circulație....

Polițiștii au ieșit pe străzi pentru a verifica respectarea restricției de circulație. Toate persoanele sunt controlate FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței militare numărul 3, care practic pune România în carantină, polițiștii au ieșit în stradă.

În centrul Timișoarei, la Catedrală, când au început să bată clopotele, Piața Operei era „cotropită” de curieri pe biciclete care transportau mâncare și de câțiva bătrâni. Prezența forțelor de ordine era discretă în zona pietonală, însă filtrele au început să apară treptat în zona centrală, atât în fața Catedralei, cât și în zona sensului giratoriu de la Mărăști.

Absolut fiecare persoană care trece pe stradă este controlată de polițiști.


Majoritatea timișorenilor au recepționat pozitiv mesajul autorităților, astfel că cei mai mulți dintre cei controlați în primele minute după intrarea în vigoare a interdicției de circulație aveau asupra lor hârtiile necesare.

Declarația pe proprie răspundere necesară pentru a circula poate fi scrisă și de mână, iar autoritățile acceptă și declarații completate online.

Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a fi la curent cu cele mai noi informații legate de starea de urgență provocată de coronavirus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.