Posturile de directori de la trei mari spitale, scoase la concurs de...

Posturile de directori de la trei mari spitale, scoase la concurs de Primăria Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a luat decizia de a scoate la concurs posturile de directori de la trei mari unități medicale, în care ajung să fie tratați pacienți din tot vestul țării, și nu numai. Este vorba de Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, Spitalul Municipal Timișoara și Spitalul pentru Copii „Louis Țurcanu”.

Trei anunțuri cu privire la organizarea acestor concursuri au fost postate, ieri, pe site-ul Primăriei Timișoara. Astfel, aflăm că aceste concursuri se vor desfășura la sediul Primăriei Timișoara, în perioada 10 aprilie – 16 aprilie, și vor consta în patru etape.


În prima etapă vor fi selectate dosarele depuse de candidați, urmează evaluarea proiectelor de management depuse, proba scrisă, organizată în data de 10 aprilie, la ora 10.00, iar apoi susținerea proiectului de management de către candidați și interviul.

„Participă la proba scrisă a concursului candidații care au fost declarați admiși la selecția de dosare și care au obținut cel puțin nota 7 la evaluarea proiectelor de management”, a informat Primăria Timișoara. Proiectele de management au ca temă modul în care va fi eficientizată activitatea fiecărui spital.

Mai multe informații despre cele trei posturi scoase la concurs sunt disponibile AICI!

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.