Președintele USR Timiș după ce Florin Cîțu a renunțat la mandatul de...

Președintele USR Timiș după ce Florin Cîțu a renunțat la mandatul de premier: „Avem nevoie de măsuri clare și inteligente, nu de drame parlamentare”

0
DISTRIBUIȚI

Liderul USR Timiș și candidat pentru funcția de președinte al CJT, Cristian Moș consideră că „melodrama” politică nu-și are sensul în contextul unei crize de sănătate iminente.

„România are nevoie de stabilitate. Asta înseamnă să punem pe pauză criza politică și să ne concentrăm 100% pe criza mondială de sănătate. Florin Cîțu tocmai și-a retras mandatul, adică nu mai vrea să fie premier. Cu foarte puțin timp înainte de votul parlamentului. Eu cred că e foarte rău să avem un guvern cu puteri limitate într-o astfel de situație.


E nevoie de RESPONSABILITATE și de asumare a răspunderii. Avem nevoie de măsuri clare și inteligente, nu de drame parlamentare. În fine, chiar dacă suntem în plină criză politică, provocarea uriașă a crizei de sănătate nu așteaptă după politicienii noștri”, a scris Moș pe pagina sa de Facebook.

„Coronavirusul face presiuni extraordinare pe sistemele medicale din toată lumea. Al nostru știm prea bine că este fragil, politizat și subfinanțat. Dar este tot ce avem în acest moment”, a mai scris liderul USR Timiș, care îndeamnă oamenii să stea acasă, limitarea interacțiunii fiind cea mai bună metodă de a limita răspândirea coronavirusului. „Nu trebuie să ne panicăm și nici să luăm măsuri disperate. Trebuie să fim uniți și să înțelegem că acest coronavirus sare de la om la om. Și dacă noi ca țară, ca județ, reușim să reducem aceste interacțiuni la minim – atunci cred că vom trece destul de elegant peste această criză. CONDIȚIA este să fim uniți. Lucrurile care ne despărțeau până acum nu mai contează deloc. Ce contează este să fim bine informați și să-și facă fiecare partea. Doar împreună vom depăși aceste momente grele. Doar dacă colaborăm. Am încredere în județul meu că va fi un exemplu pentru toată România”, a încheiat Cristian Moș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.