Primăria continuă lucrările la trotuarul „buclucaș” de lângă Palatul Dicasterial. Primarul Robu,...

Primăria continuă lucrările la trotuarul „buclucaș” de lângă Palatul Dicasterial. Primarul Robu, inspecție pe șantier FOTO

4
DISTRIBUIȚI

În ciuda avertismentelor venite din partea Direcției de Cultură sau a Ordinului Arhitecților, Primăria Timișoara continuă lucrările de pavare a tortuarului adiacent Palatului Dicasterial.

Vă reamintim că modul în care era pavat trotuarul aflat în șantier a stârnit reacții negative atât din partea unor timișoreni, cât și din partea unor oficiali sau experți în domeniu. Dacă frumusețea este o noțiune subiectivă, legalitatea, în schimb, nu este. Astfel, Sorin Vlad Predescu directorul Direcției Județene pentru Cultură Timiș a semnalat faptul că șantierului îi lipsesc mai multe avize, încălcând astfel Legea monumentelor, lucru semnalat și de Filiala teritorială Timiș a Ordinului Arhitecților din România. Primarul este de părere, însă, că lucrările sunt frumoase, iar despre lege că „o să vedem ce spune”.

Astăzi, dalele au fost rearanjate într-un alt model pe trotuarul cu pricina, iar reprezentanții firmei care se ocupă de lucrări l-au așteptat timp de aproximativ o oră pe primarul Robu, care a venit să inspecteze noua variantă.


Edilul-șef a părăsit rapid zona la vederea reprezentantului PRESSALERT.ro.

4 COMENTARII

  1. Domnule primar, se poate asa ceva? E posibil ca cineva sa nu va asculte orbeste asa cum s-a intamplat in anii de rectorat de la Politehnica? E posibil sa nu fie tot orasul la picioarele dumneavoastra? E posibil ca cineva sa nu vada hainele cele noi ale Imparatului si sa strige ca Imparatul e gol? Nu-i asa ca nu va vine sa credeti?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.