Primăria din Sacoșu Turcesc, închisă după ce o angajată a fost depistată...

Primăria din Sacoșu Turcesc, închisă după ce o angajată a fost depistată pozitiv cu coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Activitatea primăririe din localitatea timișeană Sacoșu Turcesc este paralizată după ce vineri după-amiază o angajată a fost confirmată ca fiind infectată cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19.

Primarul Gabriel Koller a declarat pentru PRESSALERT.ro: „colega noastră s-a simțit rău de săptămâna trecută. Am trimis-o acasă, i-a dat medicul de familie rețetă cu antibiotic, dar tot a avut febră. Vineri a luat-o ambulanța și a dus-o la Județean. La câteva ore, pe la 4 după-amiaza, i-a venit rezultatul pozitiv la test. Au transferat-o la «Victor Babeș»”.

Gabriel Koller a anunțat că toți angajații primăriei, în frunte cu el, sunt de ieri în autoizolare. „Am rămas toți acasă, cum e procedura. Doar în cazuri excepționale am vorbit să meargă o angajată să elibereze certificate de deces, dacă e cazul, că mai sunt și decese în șapte sate. Nu este singurul caz, mai avem un bărbat de 73 de ani care a fost confirmat pozitiv și este internat”, a precizat edilul-șef al localității.

Întrebat de ce oamenii din sat nu au fost informați oficial de aceste cazuri, primarul a explicat că „oamenii nu știu decât să bârfească.


E adevărat că avem caz de coronavirus în primărie. Restul sunt răutăți. Nu umblă lumea pe stradă, cum spun ei. Mai înainte a plecat șeful de post de la mine și am discutat ce să facă. Oamenii să stea în case și să se uite la televizor, să respecte ordonanța militară. O să facem un anunț că se închide primăria”. La postul de poliție din Sacoșu Turcesc, agentul care era de serviciu aștepta de la DSP Timiș o comunicare oficială, acesta susținând că „până acum nu ne-a anunțat nimeni. Am cerut de la Direcția de Sănătate Publică să știm cum să facem exact”.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.