Primăria Timișoara a semnat contracte pentru construirea a trei fântâni arteziene în...

Primăria Timișoara a semnat contracte pentru construirea a trei fântâni arteziene în plină stare de urgență provocată de coronavirus. Valoarea afacerii – peste 1,1 milioane lei

9
DISTRIBUIȚI

 

Planurile faraonice ale primarului Nicolae Robu nu țin cont de starea de urgență sau de criza provocată de coronavirus . Primăria Municipiului Timișoara a încheiat cu societatea comercială SC Aquajet SRL din București, în perioada 19 martie -23 martie, contracte pentru realizarea a trei fântâni ornamentale, în plină criză provocată de coronavirus.


Pentru fântâna care va fi realizată în Calea Lipovei se va plăti 190.000 lei, pentru cea de pe strada Iuliu Maniu – 327.000 lei, iar pentru cea din Piața Bălcescu – 627.000 lei.

Conform anunțurilor de atribuire publicate de autoritatea contractantă, lucrările vor cuprinde elaborarea documentației tehnico-economice, încă din faza de proiectare, asistența tehnică din partea proiectantului, verificarea tehnică a proiectului tehnic și execuția lucrărilor propriu-zise.

SC Aquajet SRL, care va încasa  1.144.000 lei, este deținută, potrivit datelor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) de bucureșteanul Cristian Vlad Ghergu, în calitate de asociat unic, și a fost declarată câștigătoare a licitației deschise, organizată de Primăria Municipiului Timișoara, având criteriu de atribuire „prețul cel mai scăzut”.

 

9 COMENTARII

  1. Acum avea ocazia sa recupereze ceea ce apierdut sistant toate lucrarile inutile, sprijinand sanatatea.
    Dar el are treaba cu ciorile, liliecii…… Batman, Batman!

  2. Alo! Alo! Bai vulpeo!
    Pai la gradinita eu cotizez de-mi sar capacele pentru materiale pe care primaria ar trebui sa le puna la dispozitia unitatii. Nu va e rusine nesimtitilor!!!

  3. Alo! Alo! Bai vulpeo! Pai la gradinita eu cotizez de-mi sar capacele pentru materiale pe care primaria ar trebui sa le puna la dispozitia unitatii. Nu va e rusine nesimtitilor!!!

  4. Paranoic si nesimtit! Tara arde si vedeta rock sau ce-o fi isi aranjeaza freza! Alte orase au suspendat si activitatile culturale si au directionat banii spre spitale. Idiotul nr. 1 al Timisoarei se plangea ca nu stie unde sa-i cazeze pe oamenii strazii, mai bine amenaja niste spatii pentru ei si pentru cei care trebuie sa stea in carantina, dar nu, el ii expediaza pe toti in cele patru zari, ca sa poata el sa-si vada linistit de fantani, ca sa se intampla, cand ti-a venit ideea, fandacsia e gata, si apoi… ticneala-i gata! Doamne, apara-ne!

  5. Are el fixul ăsta cu fântânile, sa se poată spala pe cap oriunde în oraș. Ăl cu coarne sa te pieptene de nenorociți ce ești. Am fost în ianuarie laspitalul de Boli Infecțioase, am avut impresia ca eram într-un spital din Congo, într-un birt jegos dintr-o gară sau într-o reclama înainte sa vină chelul ăla de Mr. Proper sa facă curat. Investește în spitale, scoli, parcuri și nu îți mai urmări interesele tale și ale interlopilor piețarului șef. Rușine!!

  6. Rusine celor care au aprobat in aceste vremuri o asemenea investitie! Risipa! Sa cumpere paturi la ATI cu ventilatoare! De ce ordonantele militare nu INTERZIC aceste cheltuieli acum? Rezilierea contractelor in care sunt bani aruncati pe fereastra, suntem pe buza prapastiei si noua ne arde de fite! RUSINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.