Primăria Timișoara a pregătit toate cele 20 de containere pentru carantină. Se...

Primăria Timișoara a pregătit toate cele 20 de containere pentru carantină. Se caută și alte spații

1
DISTRIBUIȚI

containere

Reprezentanții Primăriei Timișoara anunță că au reușit să instaleze toate cele 20 de containere pe care le au la dispoziție pentru carantină. Vă reamintim că acestea au fost instalate într-un loc aflat la marginea orașului.

În primă fază, au fost montate primele opt, acestea fiind cumpărate în urmă cu peste doi ani pentru Direcția de Asistență Socială. Între timp, municipalitatea a făcut pașii necesari cu scopul cumpărării a încă 12 astfel de containere care, începând de ieri, sunt funcționale.

”Sunt peste 200 de persoane în carantină în județul Timiș, numărul lor va crește, pe de o parte pentru că vor continua să apară noi situații, pe de altă parte pentru că vor exista, probabil, în continuare, persoane care nu vor respecta regimul de izolare la domiciliu și implicit vor trece în carantină sub pază.


Cele 20 de spații modulare destinate acestei situații au fost construite în timp record de către primărie și sunt gata de utilizare, incluzând spații decente pentru paza obiectivului”, a afirmat Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei.

Între timp, reprezentanții municipalității încearcă să identifice rapid și alte soluții, astfel încât Timișoara să poată face față unui număr și mai mare de persoane carantinate.

1 COMENTARIU

  1. L-as carantina pe vice in 15 mp cu alte 3 persoane sa vada cum e. Si intre timp avem zeci de camine de liceu, nefolosite de elevi de ani de zile, in care sunt cazati muncitorii firmelor agreate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.