Primarul Robu anunță că lucrările la centura sud a Timișoarei încep peste...

Primarul Robu anunță că lucrările la centura sud a Timișoarei încep peste câteva zile

0
DISTRIBUIȚI

Lucrările efective la centura sud a Timișoarei încep peste câteva zile. Anunțul a fost făcut de către Nicolae Robu, pe Facebook, care a postat și ordinul de începere al lucrărilor drept dovadă.

”Viața merge înainte și trebuie să meargă înainte! Ne dorim de ani și ani Centura Sud! Am luptat pentru ea în tot acest răstimp! Ei, iată: o vom avea! Lucrările efective vor începe în 25.03.2020! S-a dat ordinul de rigoare în acest sens! Îl aveți atașat! Voi supraveghea îndeaproape cum vor decurge lucrurile! Iar presiunea mea va conta, vă asigur! Dați Share, vă rog, să ne tonifiem cât mai mulți împărtășind bucuria inerentă acestei excelente vești, a scris primarul Timișoarei”, pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, a fost eliberată autorizația de construire pentru centura sud a Timișoarei, care va avea o lungime de peste 26 de kilometri.

Traseul centurii se desfășoară pe raza Timișoarei, dar și a localităților Sânmihaiu Român, Șag, Giroc, Moșnița Nouă și Ghiroda.


Operatorul economic care se ocupă de proiectarea și execuția este TIRRENA SCAVI SpA. Valoarea contractului este de 272.432.921,95 lei fără TVA, echivalentul a 58 milioane euro fără TVA, având un cost/km de 2,25 milioane euro fără TVA. Lucrările trebuie să fie finalizate în 24 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.