Primarul Robu anunță că peste 10% din persoanele aflate în izolare, verificate...

Primarul Robu anunță că peste 10% din persoanele aflate în izolare, verificate ieri, nu au fost găsite la domiciliu

2
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a postat, astăzi, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care anunță că, ieri, au fost verificate la domiciliu 500 de persoane care ar fi trebuit să se afle în izolare.


Însă, primarul Timișoarei susține că 55 dintre acestea nu au fost găsite acasă.

„55 de persoane dintre cele circa 500 verificate ieri la domiciliu nu au fost găsite! Inadmisibilă conduită! Îi lăsăm pe acești iresponsabili să se joace cu sănătatea noastră?! Amenda pentru o asemenea faptă extrem de gravă după opinia mea este între 100-5.000, cu reducere la 50% din valoarea minimă, dacă plata se face în 15 zile! Adică, amenda devine 50 de lei!!! Vi se pare normal, stimați compatrioți?!”, a scris Nicolae Robu, revoltat, pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că primarul Timișoarei a propus ca toate persoanele aflate în carantină și în izolare să fie ștampilate pe mână, cu tuș care nu poate fi îndepărtat timp de 15 zile.

2 COMENTARII

  1. n-a zis vela in ordonanta militara ca bolnavii suspecti, care nu se vor tine de carantina si izolare vor fi tinuti in carantina sub paza? ce ne f**e grija acuma de cat e amenda daca astia trebuie reclamati si pusi sub izolare pazita?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.