Primarul Robu, despre stejarul tăiat din fața Castelului Huniade: ”Era putred pe...

Primarul Robu, despre stejarul tăiat din fața Castelului Huniade: ”Era putred pe dinăuntru”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu susține că stejarul din fața Castelului Huniade nu a fost tăiat pentru a se putea lărgi alea, ci pentru că ar fi fost putred.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Timișoarei îi critică, în stilul său caracteristic, pe cei care au făcut ”scandal” pe marginea acestui subiect. Vă reamintim că Asociația Peisagiștilor, Filiala Timiș, a anunțat că a solicitat Gărzii de Mediu să verifice legalitatea acțiunii.

”Am înțeles că tocmai e mare “scandal”, făcut de aceiași oameni ai vorbelor sterile, pentru că s-a tăiat un copac.


Pentru ei, nu contează că acel copac era putred pe dinăuntru, că prezenta pericol de cădere la primul vânt cât de cât semnificativ, ei neștiind ce înseamnă să ai răspunderi, să fii responsabil! Aflați, stimați timișoreni, că Garda de Mediu -instituție deloc prietenă nouă!- a constatat, reacționând la reclamația primită, că primăria a procedat exact așa cum se impunea, responsabil!”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Primarul Timișoarei s-a mai lăudat cu faptul că administrația ar fi implementat cu succes ”un foarte greu proiect de retehnologizare a procesului de producere a agentului termic, respectiv a energiei electrice în cogenerare, având ca principală țintă reducerea emisiilor de agenți poluanți în atmosferă”. Astfel, Nicolae Robu afirmă că în ultimii trei ani s-a degajat mai puțin dioxid de sulf, bioxid de azot și pulberi în aer.

”Desigur, contestatarii de profesie, oamenii vorbelor, care nu pot raporta nicio realizare notabilă a vieții lor -nicio realizare nu numai de interes public, dar niciuna nici în regim privat!-, vor contesta aceste realități, așa cum contestă și indicațiile stațiilor oficiale, recunoscute de UE, de măsurare a parametrilor aerului. Dar noi mergem înainte, cu fapte, nu cu vorbe și împreună cu dv., cei mulți, facem Timișoara mai tare ca oricând!”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Urangutan prost, acum te iau si-ti arat 100 de copaci bolnavi care stau sa cada de cine stie cand. Te doare pe tine in 14 de siguranta cetatenilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.